Rekrytointi

Toimintamme kasvu tarvitsee ammattitaitoa. Sinustako osa kasvutarinaamme?

Ilectric Oy – tavoitteena olla kotimaan suositelluin sähköalan yritys

Toimintamme perustana ovat aina olleet tyytyväiset asiakkaat ja työporukka, jossa viihdytään. Pyrimme hoitamaan hommamme aina niin hyvin, että asiakkaat kiittävät. Tässä olemmekin onnistuneet, ja meillä onkin satoja tyytyväisiä asiakkaita eri puolella Suomea.

Meillä Ilectricillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä, ja hyvä yhteishenki onkin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Kuuntelemme jokaisen työntekijän mielipidettä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Osana Ilectriciä pääset mukaan kasvutarinaan, jonka tavoitteena on olla kotimaan suositelluin sähköalan yritys.

Avoimet työpaikat

Kokenut sähköasentaja – Vantaa, Uusimaan alue

Toimintamme kasvaessa haemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa ensisijaisesti uudisrakennuksien sähköasennuksiin Uudenmaan alueelle! Etsimme henkilöä, jolta löytyy vankkaa ammattiylpeyttä, vastuunottokykyä ja suoraselkäistä asennetta.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja vähintään 2 vuoden kokemusta alan asennustöistä. Työnkuvasi on hyvin monipuolinen ja asennustyön työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Voit tarvittaessa toimia vastuuasentajana / nokkamiehenä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoisen työn sekä mukavan ja motivoituneen työyhteisön. Meille on myös tärkeää tarjota mahdollisuus joustavaan työaikaan – meillä luotetaan siihen, että jokainen hoitaa työnsä sovitusti ilman niskaan hengittämistä. Meillä ei ole kahden kerroksen väkeä, ja jokainen saa olla oma itsensä.

Lue lisää työpaikasta Duunitorissa!

Avoin hakemus

Etkö löytänyt meiltä sopivaa avointa työpaikkaa? Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia osaajia osaksi yhteisöämme Uudenmaan, Pirkanmaan ja Oulun alueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, mitä voisimme sinulle tarjota!

040 5447 592
ilkka.saukko@ilectric.fi

Ilkka Saukko

Ilkka Saukko

040 5447 592
ilkka.saukko [a] ilectric.fi

Emil Raikamo

Emil Raikamo

044 3677 318
emil.raikamo [a] ilectric.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätä viesti tai tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa suoraan numeroon:

Soita heti

040 021 6715

  Ilectric Oy

  Vikinraitti 7A, 33880 Lempäälä

  h

  Verkkolaskutustiedot

  Ilectric Oy, 2788293-9
  Verkkolaskuosoite: 003727882939
  Operaattori: Maventa (003721291126)
  Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
  *Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

  Koko laskutusohje