Sähkösuunnittelu ja sähkötyöt

Oli kyseessä sähkösuunnittelu tai sähköurakointi, me Ilectricillä toteutamme kaikki sähkötyöt, mitä rakenteilla olevaan kiinteistöösi tarvitset. Meillä on vuosien kokemus eri kokoisten kohteiden sähkötöistä ja sähkösuunnittelusta – aina samalla periksiantamattomalla laadulla.

Kannamme vastuumme työmme jäljestä

Pysymme aikataulussa

Pidämme työmaasi siistinä

Projektisi tiedot tallessa

Toteutamme koko Suomen alueella

Sähköasennukset ja sähkösuunnittelun.

Monipuoliset sähkötyöt suunnittelusta asennukseen

Oli kyseessä sähkösuunnittelu tai sähköurakointi, me Ilectricillä toteutamme kaikki sähkötyöt, mitä rakenteilla olevaan kiinteistöösi tarvitset. Meillä on vuosien kokemus eri kokoisten kohteiden sähkötöistä ja sähkösuunnittelusta – aina samalla periksiantamattomalla laadulla.

Toimitilat ja hallit

Taloyhtiöt

Julkiset kiinteistöt

Pientalot

Sähköurakointi

Kokeneena sähköasennusliikkeenä meiltä hoituvat mallikkaasti erikokoisten kiinteistöjen sähköurakointityöt.

Asennustyössä otamme aina asiakkaan toiveet huomioon, ja toimimme rakennustyömaasi aikataulujen puitteissa.

Kiinteistön sähköasennuksen lisäksi hoidamme ammattitaidolla myös muut tarvittavat sähkötyöt, kuten:

  • Sähköauton latausasemat
  • ATK-asennukset
  • Antenniasennukset
  • Valokuituhitsaukset
  • Aurinkosähköasennukset

Sähkösuunnittelu

Huolella suunnitellut sähkökuvat takaavat onnistuneen asennuksen.

Sähkösuunnittelussa pystymme vaikuttamaan kohteen kustannustehokkuuteen satojen kohteiden käytännön kokemuksella. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Otamme sinut heti alusta mukaan suunnitteluun varmistaaksemme toiveittesi mukaisen lopputuloksen.

  • Sähkösuunnittelussa käytämme Cads Planner Electric -ohjelmaa.

Alan digitaalisin sähköasennusliike takaa sujuvan yhteistyön

Sähkötyöt ovat vain yksi osa rakennusprojektiasi, mutta sitäkin keskeisempi asia kokonaisuuden kannalta. Tämän vuoksi olemme hioneet palvelustamme niin sujuvaa, että sähkötyöt olisivat viimeisin asia, joita sinun tarvitsee murehtia rakentamisen aikana, oli kyseessä sitten omakotitalo tai suurempi kiinteistö. Se mitä sovitaan, hoituu!

Alan digitaalisin sähköasennusliike takaa sujuvan yhteistyön

Projektisi tiedot tallessa

Hyvästi perinteinen paperisekoilu! Meillä urakkasi tiedot, kuvat ja dokumentit tallentuvat aina sähköiseen IleMap -järjestelmäämme. Sen avulla koko tiimimme suunnittelijoista, projektinjohtoon ja asennukseen tietävät aina, missä vaiheessa projektisi on. Järjestelmän avulla tieto liikkuu meillä talon sisällä, ja jokainen on tietoinen myös projektillesi sovituista lisäyksistä tai muutoksista. Kun tieto liikkuu, hoituvat sähkötyöt tehokkaasti ja aikataulussa.

Eikä hätää, vaikka sattuisitkin kadottamaan kiinteistösi sähkökuvat, sillä ne löytyvät järjestelmästämme myös tulevaisuudessa projektin jälkeenkin.

Sähkötyöt rakennusprojektisi aikataulun mukaan – joustavasti

Sähkötöiden aikatauluun vaikuttavat monet muutkin rakennustyömaallasi tapahtuvat asiat. Tämän vuoksi olemme hioneet sisäisen toimintamme niin, että pystymme tekemään sähkötyöt juuri silloin, kun rakennusprojektisi sitä vaatii. Usein työmailla aikataulut saattavat elää, mutta meillä on kyky joustaa myös näissä tapauksissa! Tästä saammekin asiakkailtamme paljon kiitosta.

Helppo yhteistyö – kaikki hoituu kuin itsestään

Sähkötyöt ovat meidän erikoisalaamme. Tämä vuoksi meille on tärkeää, että sinun ei asiakkaana tarvitse käyttää niihin yhtään enempää ajatusta kuin tarve on. Teimmepä kiinteistössäsi sitten sähköasennusta, sähköauton latausasemien kytkentää, aurinkopaneelien kytkentää, vastaa työmaasi töistä aina tietty projektipäällikkö. Näin tiedät aina, keneen olla yhteydessä, jos tulee toiveita tai kysyttävää.

Motivoituneet sähköalan ammattilaisemme tekevät hyvää työtä

Uskomme, että työssään hyvin viihtyvä työntekijä pyrkii aina parhaimpaansa. Tästä syystä pidämme hyvää huolta omasta sähköammattilaisten porukastamme ja huolehdimme heidän jaksamisesta, ammattitaidosta ja viihtyvyydestä. Voit siis olla varma, että työmaasi sähkötyöt hoitaa aina motivoitunut alan ammattilainen.

Siistiä sen olla pitää

Rakentaessa työmaalle kertyy aina yhtä, jos toista sotkua. Meille siisti työmaa tarkoittaa sitä, että asennustyömme jälki on viimeisteltyä – ja myös sitä, että siivoamme omat sotkumme. Ohjenuoranamme onkin kunnioittaa asiakkaan kiinteistöä kuin omaamme.

Tyytyväisyytesi on tärkein tavoitteemme

Emme olisi yrityksenä tässä ilman hyvin hoidettuja työmaita ja tyytyväisiä asiakkaitamme. Olemmekin hioneet työtapamme ja palvelun tasomme niin hyväksi, että voimme taata tyytyväisyytesi jatkossakin. Myönnämme ylpeänä kaikille sähköasennustöillemme 5 vuoden asennustakuun. Vastaamme siis työmme virheettömyydestä pitkään asennuksen jälkeenkin. Mikäli kävisi niin, ettet ole johonkin tyytyväinen, korjaamme virheet välittömästi.

Sähkötyöt sujuvasti alusta loppuun

Ota meihin yhteyttä, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Hahmotetaan aluksi yhdessä sähköistysprojektisi tarpeet ja vaatimukset. Tässä vaiheessa käymme myös kanssasi läpi, tarvitaanko kiinteistöösi sähkösuunnittelua vai teemmekö sähkötyöt valmiin suunnitelman pohjalta.

Saat meiltä tarjouksen, jossa on kaikki selkeästi eriteltynä – ei piilokuluja. Mikäli tarvitset kiinteistöösi sekä sähkösuunnittelua että sähköurakointia, teemme näistä sinulle omat tarjouksensa. Sähköurakoinnin hinta perustuu aina sähkösuunnitelmaan, eikä esimerkiksi kiinteistön neliöihin.

Hyväksyttyäsi tarjouksen, teemme urakkasopimuksen ja me käärimme hihamme. Teemme sähköistykselle tarkan aikataulun toiveittesi mukaan – ja sovitussa pysytään! Kaikki projektisi tiedot tallentuvat IleMap –järjestelmäämme, ja ovat tallessa siellä projektin jälkeenkin. Projektistasi vastaa meillä aina projektipäällikkö, joten tiedät aina kenelle soittaa.

Mikäli tilasit meiltä sähkösuunnittelun, aloitamme suunnittelun aina aloituspalaverilla kanssasi. Näin saat meiltä aina toiveittesi mukaisen, selkeän sähkösuunnitelman. Suunnittelussa ehdotamme sinulle parhaimmat toteutustavat, joilla löydämme kiinteistöösi toimivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Kokeneet ammattilaisemme tekevät kiinteistösi työmaalla asennustyöt itsenäisesti sovitun aikataulun ja sähkösuunnitelman mukaisesti. Ymmärrämme, että työmaalla tilanteet voivat elää ja muutoksia voi tulla. Takaamme, että löydämme aina yhdessä ratkaisut kiinteistösi parhaaksi, ja työmaasi etenee aikataulussa. Sähköasennuksen päätteeksi teemme aina käyttöönottotarkastuksen ja toimitamme viralliset pöytäkirjat sekä muut dokumentit.

Meille onnistunut projekti on sellainen, mihin asiakas on tyytyväinen. Myönnämmekin tekemiimme sähköasennuksiin viiden vuoden asennustakuun tehdylle työlle. Vastaamme virheettömästä työnjäljestämme siis pitkään urakan jälkeenkin! Kysymme sinulta palautetta projektin jälkeen, sillä se on paras keino parantaa toimintaamme entistä paremmaksi.

Satoja tyytyväisiä asiakkaita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköalan ammattilaiseen, jotta voimme yhdessä löytää parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

Ilkka Saukko

Ilkka Saukko

Toimitusjohtaja

040 544 7592
ilkka.saukko [a] ilectric.fi

Emil Raikamo

Emil Raikamo

Myyntijohtaja

044 367 7318
emil.raikamo [a] ilectric.fi

Eemil Varis

Eemil Varis

Myynti, PK-seutu/Uusimaa

045 849 1859
eemil.varis [a] ilectric.fi

Eetu Varis

Eetu Varis

Projektipäällikkö, PK-seutu/Uusimaa

044 074 2483
eetu.varis [a] ilectric.fi

Jukka Rintala

Jukka Rintala

Projektipäällikkö, Pirkanmaa

040 021 6715
jukka.rintala [a] ilectric.fi

Topias Pannula

Topias Pannula

Projektipäällikkö, Oulu/Pohjois-Suomi

050 919 0720
topias.pannula [a] ilectric.fi

Olli Karhumaa

Olli Karhumaa

Sähkösuunnittelija

050 323 6678
olli.karhumaa [a] ilectric.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätä viesti tai tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa suoraan numeroon:

Soita heti

040 021 6715

Korkein luottoluokitus – AAA
Ilectric Oy

Sähkösuunnittelu- ja urakointi

Ilectric Oy
Pirkanmaa, Uusimaa, Oulu

Y-tunnus: 2788293-9

Pirkanmaa
Vikinraitti 7A, 33880 Lempäälä

Uusimaa
Keimolanmäentie 11, varasto D1, 01700 Vantaa

Teemme sähkösuunnittelua ja -urakointia myös Oulun seudulla.

h

Verkkolaskutustiedot

Ilectric Oy, 2788293-9
Verkkolaskuosoite: 003727882939
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Koko laskutusohje